Rossita Pizza – Miskolc

Terra Magica Rossita
Olaszország nevének említésekor sok minden eszünkbe juthat. A felsorolásokból azonban ritkán marad ki az, hogy az olaszok szeretnek enni, kedvelik a jó ételeket, és a legegyszerűbb ételt is odaadással, mondhatni szenvedéllyel készítik és fogyasztják.

Az olasz konyhát rendkívüli választékosság és könnyedség jellemzi. Ezt próbálta szem előtt tartani az 1998-ban megnyíló Terra Magica Rossita vendéglő is.

Az újonnan nyílt terasszal és gyermek játszóházzal is rendelkező 50 fős éttermünkben az a cél, hogy Miskolcon népszerűvé tegyük az olasz és a mediterrán konyha különleges ízeit. Ezért pizzáink és egyes ételeink fatüzelésű kemencékben készülnek.

Ha nincs időd betérni hozzánk, csak rendeld meg honlapunkról a kiválasztott ételt, melyet a hét minden napján kiszállítunk Miskolc város területén.

A mediterrán konyha köztudottan egészséges, noha a tészták-pizzák nem is tűnnek igazán fogyókúrásnak – merthogy nem is azok – de nálunk könnyűszerrel találsz nem hizlaló ételeket is.

Állandó étlapunk mellett, hétfőtől-péntekig minden délben menüvel is várunk Téged és barátaid.

Ünnepekor és a különböző hagyományokhoz fűződő napokon (Márton nap, Valentin nap) egyedi ételekkel, tesszük változatossá vendéglőnk kínálatát.

A nyár elején megnyílt kerthelységünkben pedig – csütörtökön esténként – élő jazz muzsikával tesszük kellemesebbé a vacsorázó, illetve a vacsora után borozgató vendégeink hangulatát.

Várunk Téged is a „varázslat földjén” a Terra Magica Rossitában.