Pizza ingyen

Ki szeretné még tudni, hogyan kerül egy valódi, miskolci ROSSITA pizza INGYEN az asztalára?

Csak akkor olvass tovább, ha a fenti kérdésre „én”-nel válaszoltál!

Na de akkor, hogy is van ez az ingyen pizza mizéria?

Regisztráld magad a www.pizza-rendeles-miskolc.hu oldalunkon, és Te is részt veszel ingyen pizza játékunkon. Minden nap kisorsolunk 1 pizzát azok között, akik regisztrálták magukat honlapunkon.

A játék szépsége, hogy nem kell semmit rendelned ahhoz, hogy Te is részt vegyél a sorsoláson. Ha most regisztrálsz, akkor megadod magadnak az esélyt, hogy mától fogva akár minden nap tiéd legyen az ingyen pizza. Minél hamarabb regisztrálsz, annál több esélyed van a nyerésre…

Na jó, akkor én is regisztrálok…

Hogyan és mikor sorsolunk?

A sorsolás automatikusan történik algoritmus alapján. Minden nap  délután 15.00 órakor véletlenszerűen kiválaszt egy valakit a számítógép.

Ha szeretnéd, hogy már a mai esélyesek között legyél, akkor szerintem regisztrálj gyorsan, mondjuk most…

Nyertél?

Onnan tudod, hogy nyertél, ha a PIZZA INGYEN menü rákattintasz a ‘Nyertesek’ gombra, majd miután megjelenik a nyertesek listája és látod a neved, és a neved mellett, a mai dátum szerepel.

Ez minden nap egyszer fordulhat elő. Ha látod a neved, de a neved mellett nem a mai dátum szerepel, az azt jelenti, hogy ma nem te nyertél.

De ne lógasd az orrod, mert mint ahogy azt már említettük, a regisztrációd napjától kezdve bármelyik nap nyerhetsz, hiszen a számítógép minden nap az összes regisztrált tag között sorsol.

Így akár arra is van esélyed, hogy egymás után többször is nyerjél!  Ez jó, mi?

Na jó, akkor én is regisztrálok…

Ok, az odáig rendben van, hogy nálunk akár minden nap nyerhetsz…

De, ennyire azért nem vagyunk jó fejek! Nem ám!

mert van itt egy szösszenetnyi apróság a nyertesekkel kapcsolatban…

Szóval,

ha szeretnéd megtudni, hogy nyertél-e, ahhoz neked kell jelentkezni nálunk és szólni, hogy nyertél. Úgy tudsz jelentkezni, hogy telefonálsz. Ahhoz, hogy megtudd, hogy Te nyertél-e, bizony fel kel jönnöd

a pizza-rendeles-miskolc.hu oldalra,

mert mi nem szólunk, nem telefonálunk, nem küldünk e-mailt, sőt egyáltalán nem csinálunk semmit…

De,

ha látod a neved a nyertesek között a mai dátummal akkor bizony nyertél!

Ilyenkor az a teendő, hogy azonnal tárcsázod a

46/344-300-as számot, és szólsz nekünk, hogy Te vagy a mai nap nyertese.

Szólunk előre, hogy ha te vagy a szerencsés nyertes, de nem telefonálsz legkésőbb este 9 óráig, a pizzádat szó nélkül megesszük INGYEN!
A pizzát csak a helyszínen tudod elfogyasztani vagy elvitelre kérni!
A pizzát nem szállítjuk ki!

Ha a Te neved a PIZZA INGYEN menüpontban felsejlik a tegnapi dátummal,

az azt jelenti, hogy tegnap, baromira elfelejtettél ránézni a pizza-rendeles-miskolc.hu oldalra, ma meg csak az ideg esz meg, hogy a jól megérdemelt pizzádat mi ettük meg INGYEN!

Szóval, ha úgy döntesz, hogy részt veszel a játékban és regisztrálod magad, akkor érdemes lesz minden nap feljönni a pizza-rendeles-miskolc.hu oldalra, és ellenőrizni, hogy nyertél-e.

Ha Te vagy a nyertes, olyan pizzát választhatsz, amilyet csak szeretnél…

Na jó, akkor én is regisztrálok…

Telefonszámunk még 1x:

46/344-300

Fontos!
Játékunkon csak Miskolc területén belül lakó regisztrált tagjaink vehetnek részt! Tehát, ha nem vagy miskolci ne várd, hogy nyereményedet kiszállítjuk, mert mi egy miskolci pizzéria vagyunk…

Kérlek pontosan add meg az e-mail címed, neved, lakcímed és a telefonszámodat, mert csak ebben az esetben fogunk tudni pontosan beazonosítani ha Te vagy az  INGYEN PIZZA nyertes…

Adatvédelem *